Goede non food horeca leverancier vinden? Dat is zo gepiept met deze tips

Als horeca-ondernemer heb je te maken met verschillende leveranciers. Naast de leveranciers die je nodig hebt voor al het eten en drinken dat je aan je gasten serveert, is het ook belangrijk om een goede non food horeca leverancier te vinden. Deze leverancier zorgt er namelijk voor dat je voldoende servies, bestek, glazen en andere benodigdheden hebt om je gasten te bedienen. Maar waar dien je op te letten bij het kiezen van een non-food horeca-leverancier? In deze blog geven we je vijf tips die je kunnen helpen bij het vinden van een goede leverancier voor jouw zaak.

Zoek een leverancier met veel keuze

Het is belangrijk dat je een leverancier vindt die een breed assortiment aanbiedt. Op die manier kun je alles wat je nodig hebt bij één leverancier bestellen. Dit scheelt niet alleen tijd, maar kan ook kostenbesparend zijn. Kijk naar het assortiment van de leverancier voordat je besluit om met hen samen te werken.

Check de levertijd

Als horeca-ondernemer wil je natuurlijk niet zonder benodigdheden komen te zitten. Daarom is het belangrijk om te weten hoe snel de non-food horeca-leverancier kan leveren. Vraag daarom altijd hoe lang het duurt voordat de bestelling wordt geleverd. Zo weet je of je op tijd je bestelling moet plaatsen.

Kijk naar de prijs

Natuurlijk wil je niet te veel betalen voor je non-food benodigdheden. Maar let op dat je niet alleen naar de prijs kijkt, maar ook naar de kwaliteit van de producten. Kies voor een leverancier die goede kwaliteit producten levert tegen een redelijke prijs. Zo weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld.

Ga voor een partner met goede service

Als ondernemer wil je graag goed en snel geholpen worden als er iets niet goed gaat. Kies daarom voor een non-food horeca-leverancier die goede reviews heeft. Hoe sneller en beter de service van de leverancier, hoe meer tevreden jij en je klanten zijn.

Zoek naar een duurzame partner

Als ondernemer wil je natuurlijk ook een verantwoorde keuze maken voor het milieu. Kies daarom voor een leverancier die duurzaam onderneemt. Zo kun je met een gerust hart je benodigdheden bestellen en zorg je tegelijkertijd voor elkaar en de planeet.

Samenvattend

Het vinden van een goede non-food horeca-leverancier kan een uitdaging zijn. Door te zoeken naar een breed assortiment, goede service, korte levertijd, kwaliteit en duurzaamheid kom je al een heel eind. Vergeet niet om ook te kijken naar de prijzen en reviews van de leverancier. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt voor jouw zaak. Veel succes met het vinden van de juiste non-food horeca-leverancier.

Bron: https://victoriahoreca.nl/

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *